Diensten

Bij Muziekgalerie Amadeo kan zowel de professionele als de amateurmuzikant terecht voor:

- reparatie,
- revisie en
- onderhoud

van hun muziekinstrument. Niet alleen op basis van onze eigen, langdurige ervaring, maar ook uit talrijke ervaringen uit onze uitgebreide klantenkring kunnen wij u bovendien adviseren bij de aan- of verkoop van nieuwe en/of gebruikte instrumenten en de aanschaf van accessoires.

Prijzen

Het vaststellen van een prijs voor werkzaamheden aan uw instrument is maatwerk. Soms volstaat een kleine onderhoudsbeurt waarbij alleen defecte onderdelen worden vervangen, het kan ook zijn dat het instrument een complete revisie nodig heeft waarbij het volledig wordt gedemonteerd en schoongemaakt en alle polsters, kurken en vilten worden vernieuwd.

Geen enkel instrument verlaat onze werkplaats zonder dat het na montage en smeren volledig is afgesteld en aan een eindcontrole inclusief speeltest is onderworpen.

Afhankelijk van de staat waarin het instrument verkeert, de kwaliteit en de complexiteit van het instrument adviseren wij na een grondige analyse wat nodig is om het instrument weer in een optimale conditie te brengen en leggen u verschillende alternatieven met prijsopgave voor. Vervolgens voeren wij het door u gekozen alternatief uit.

Louis Peeters'

Muziekgalerie Amadeo
Doemesweg 13
6004 RN Weert
tel: +31 6 148 740 76 logo