Deze basklarinet kan er weer tegen

Na reparatie van een instrument volgt er altijd een gedegen test. Zo ook bij deze basklarinet. Lopen de kleppen soepel, spreekt het instrument gemakkelijk aan, sluiten alle kleppen? Door zijn decennialange ervaring weet Louis Peeters na een korte speeltest precies hoe een instrument ervoor staat.


Nog een "blaasinstrument"...

Een accordeon wil natuurlijk ook getest worden na een onderhoudsbeurt. Uiteraard is dat geen probleem. Muziekgalerie Amadeo weet raad met blaasinstrumenten, een categorie waar de accordeon op de keper beschouwd ook toe gerekend mag worden.


Van alle markten thuis

Voordat deze volautomaat hobo teruggaat naar zijn eigenaar, voert Louis Peeters eerst nog een eindcontrole uit. Belangrijk bij die eindcontrole is de klank van het instrument en of het instrument bij het bespelen soepel aanspreekt. Gelukkig is hij van alle markten thuis, dus of het nu, zoals in dit geval, een hobo, of een ander blaasinstrument betreft, Louis weet elk instrument tot leven te wekken.


Is uw blaas- of slaginstrument weer toe aan een onderhoudsbeurt? Ophalen en brengen hoeft geen probleem te zijn. Bel of mail! De werkplaats van Louis Peeters' Muziekgalerie Amadeo is uitgerust met de meest moderne apparatuur. Samen met de in decennia opgebouwde ervaring met het onderhouden, repareren en reviseren van instrumenten maakt dit, dat u uw instrument als nieuw terugkrijgt.

Voor onze Belgische en Duitse klanten, wij schuwen geenszins een tocht over de grens!


 

Kleppen afstellen

Louis Peeters van Muziekgalerie Amadeo stelt de kleppen van een dwarsfluit af na een onderhoudsbeurt.


Louis Peeters'

Muziekgalerie Amadeo
Doemesweg 13
6004 RN Weert
tel: +31 6 148 740 76 logo